Amalie Silkeborg

Et stærkt og attraktivt erhvervsnetværk, hvor alle kender alle

og har indsigt i hinandens virksomheder/arbejde.

 

Ambitionen er, at netværket de næste ti år skal manifestere sig som et synligt erhvervsnetværk, der gør en forskel i sit lokalsamfund ved at være en stærk base for erhvervsaktive kvinder i Silkeborg kommune.

Amalies medlemmer har vidt forskellige erhverv, så medlemmerne kan hente ideer, få indsigt i andre brancher og hver især udvikle nye kompetencer ved at være hinandens støtte og netværk. I januar 2017 kunne Amalienetværket fejre 10 års jubilæum. Det første tiår handlede om etablering og udvikling af et velfungerende erhvervsnetværk.

 

amalie-forside-2019

Grundlaget for netværket

Erhvervsnetværket Amalie Silkeborg er grundlagt i 2007 på initiativ af en lille gruppe medarbejdere i Jyske Bank, som ønskede et netværk for kvinder, fordi mange erhvervsnetværk primært har mandlige medlemmer.

I dag er Amalie Silkeborg et selvstændig erhvervsnetværk med en bestyrelse, der består af syv medlemmer, som vælges på den årlige generalforsamling. Bestyrelsesmedlemmerne kan max sidde i 2 gange 2 år for at sikre en løbende tilgang af nye ideer og kompetencer.

Du kan læse mere om vores mission her.

team-3373638__340-amailie-silkeborg

Skriv et svar