Om Netværket

Amalie er et stærk netværk for aktive erhvervskvinder i Silkeborg. I 2017 kunne netværket fejre 10 års jubilæum. Det første tiår har handlet om etablering og udvikling af et velfungerende netværk.

Amalie er et personligt og professionelt forum til at dyrke værdifulde relationer, og løfte ens faglighed via sparring, inspiration og god energi.

Events i netværket har fokus på business med det formål, at sprede vidensdeling, skabe relationer og udvikling kompetencer.     

 

Vi er et stærkt og attraktivt erhvervsnetværk, hvor alle kender alle og har indsigt i hinandens virksomheder/arbejde. Det gør at det enkelte medlem opnår mulighed for personlig udvikling ved at skabe relationer, venskaber og udvikle netværk med henblik på at fremme medlemmernes forretningsmuligheder ved anderledes og inspirerende oplevelser.

 

Medlemmerne kommer fra forskellige erhverv, hvor vi kan hente ideer, få indsigt i andre brancher og en mulighed for personlig udvikling. Det sker ved at skabe relationer, venskaber, samt udvikle et netværk med henblik på at fremme medlemmernes forretningsmuligheder ved anderledes og inspirerende oplevelser.

 

Ved at lære hinanden bedre at kende, kan vi hente inspiration hos hinanden, samt hjælpe hinanden at nå i mål.

 

Ambitionen er, at netværket de næste ti år skal manifestere sig som et synligt erhvervsnetværk, der gør en forskel i sit lokalsamfund ved at være en stærk base for erhvervsaktive kvinder i Silkeborg kommune.

 

Læs mere om vores mission her