SAMARBEJDE – SILKEBORG BUSINESS

Vi har i Amalie Silkeborg indgået en samarbejdsaftale med Silkeborg Business.
Det betyder for dig, at du som medlem af Amalie Silkeborg gratis kan blive medlem af Silkeborg Business som personligt medlem.

Silkeborg Business er Silkeborg kommunes erhvervsråd.
På deres hjemmeside www.silkeborgbusiness.dk, kan du se mere om organisationen, og på fanen ”Arrangementer” kan du se en oversigt over, hvad organisationen tilbyder af arrangementer.

Silkeborg_Business-logo

Silkeborg Business
Det Gamle Rådhus
Torvet 2A, 1. sal
8600 Silkeborg
kontakt@silkeborgbusiness.dk
www.silkeborgbusiness.dk

MEDLEMSKAB hos SILKEBORG BUSINESS

Med et medlemskab får du/støtter du blandt andet:

• Gratis rådgivning hos advokat eller revisor
• Gratis vejledning hos vores dygtige konsulenter
• Udlejning af lokaler i vores iværksættermiljø, G-KRAFT, hvor der er højt til loftet og plads til ideer og entusiasme
• Adgang til netværk, kompetenceløft, viden, støttemuligheder, arrangementer og meget mere….

Dit medlemskab via Amalie Silkeborg er personligt. Det betyder, at du kan deltage på medlemsvilkår i arrangementerne og netværk, men det er kun dig, der er dækket ind under medlemskabet, og du har ikke stemmeret ved generalforsamlingen.

Til sammenligning gælder et medlemskab som virksomhed (kontingentsatsen varierer efter antal ansatte) for alle ansatte i virksomheden og giver tillige stemmeret ved vores generalforsamling.

De mest besøgte af Silkeborg Business’ arrangementer er en nytårskur i januar (op til 400 deltagere og gratis for medlemmer), generalforsamlingen i marts (op til 200 deltagere, gratis for medlemmer), og uddelingen af Årets iværksætterpris i november (op til 200 deltagere og gratis for medlemmer).

Endelig betyder samarbejdsaftalen for dig, at du er oprettet som modtager af deres Nyhedsbrev. Ønsker du ikke at modtage det, kan du til enhver tid afmelde tjenesten ved at klikke i bunden af Nyhedsbrevet.