AMALIE GENERAFORSAMLING ved Jyske Finans

Generalforsamling d. 16. marts 2023

Amalies årlige generalforsamling blev i år afholdt i de fine rammer ved Jyske Finans, hvor Direktør Allan Mortensen indledningsvist holdte et indlæg om dem og bilfinanciernigs-verdnen.  Tak for det.
Herefter styrede Karen Marie Jespersen generalforsamlingens punkter trygt igennem.
Nedenfor kan I læse Formandens beretning, som “Forperson” Connie muntert inviede os i.
Tak for endnu en dejlig aften og tak til Karina og Jyske Finans for at lægge hus til.

Formandsberetning 2022 – Amalie generalforsamling 16. Marts 2023

af Connie Rosenkvist 

Først tusind tak til Jyske Finans for at lægge hus til.

Endnu et år er ilet afsted – endelig kunne vi mødes fysisk til alle vores skønne Amalie arrangementer. Ind i mellem glemmer man helt, hvordan Corona perioden var – nu er vi på en eller anden måde videre.

Der er ingen tvivl om, at perioden var hård men også meget lærerig på mange måder. Der er ingen tvivl om, at der er kommet mange ting på agendaen i arbejdslivet med baggrund i tiden. Fleksibilitet, hjemmearbejde, virtuelle møder osv.

Men verden ”viser stadig tænder” og meningsløse krig i Ukraine fortsætter, nu på 2. år…

Andre katastrofer er der nok af, senest jordskælvene i Tyrkiet.

Jeg sagde det sidste år og jeg mener det stadig: Tingene sættes i perspektiv og nogle af de udfordringer eller ting man er små sur over til hverdag – er måske ikke så vigtige alligevel, vi har det faktisk meget godt.

I forhold til os i Amalie, så blev det som sagt en godt år med næsten fuldt medlemstal. Vi tog i mod 14 nye medlemmer og sagde farvel til 12.

 

En kort gennemgang af vores arrangementer:

• Iværksætteri v. Michael Hundebøl hos Match Paddle i Rodelund – Paddle tennis og sandwich

• Generalforsamling hos revisionshuset Tal og Tanker, som har indrettet sig på en helt særlig måde. Linda Striib var vært og har jo også været vores revisor indtil nu- tusind tak Linda, vi er kede af at skulle undvære dig. Har I mon fået flere kvinder i bestyrelsen?

• Foredrag v. forfatter og videnskabs journalist Tor Nørretranders, som vi havde i Maj i Jysk Musikteater og her havde vi også gæster med. Det blev en fantastisk aften og Tor holdt os underholdt hele vejen igennem på hans ydmyge måde.

• Sommerfest igen i forhaven hos Caroline Amalie med pigerne der sang så smukt, udsøgte vine og tapas (jeg var der desværre ikke)

• Endnu et fantastisk arrangement hos Grundfos i August, hvor Metha var vært og lavede et arrangement til os, der var ud over alle forventninger. Vi fik en fantastisk rundvisning, hvorefter vi så den film som Grundfoss har optaget i Pakistan ”into Dust” baseret på virkelige hændelser om den globale vandkrise. Den handler om Preween Rahman, der gav sit liv i kampen om vandudfordringerne i Pakistan og mange andre steder i verden – meget gribende og rørende. Kan kun anbefale, at I ser den.

• Efteråret blev startet op med Alberte Winding og hendes mand Andreas. Der fortalte Albertes historie og sang hendes sange. Vi var til intim koncert på Rampelyset – en enormt hyggelig aften. Det kan vores netværk også.

• Oktober husede Jyske Bank med deres fantastiske kantine os. Denne gang var overskriften ”kvinder i en mandeverden”. Det var Anne Castenschiold, Dansk officer, som ved sin udnævnelse, var den højest rangerede kvinde i det danske forsvar. Hun blev Ridder af Dannebrog 2002 og har modtaget Hæderstegnet for god tjeneste ved hæren.

• Julefrokost hos Jysk Musikhus på 1. sal med udsigt over havnen. Traditionen tro var der banko med overvældende mange fantastiske gevinster

• Vi har fået en del nye medlemmer og det er vigtigt, at vi får nogle gode dialoger ved bordene, når vi er samlet. Husk altid at præsenter jer for hinanden. Når vi er så mange, er det ikke kun jer nye, der får nye bekendtskaber. Det er de færreste af os, der har været hele vejen rundt og det er altid spændende, at høre hinandens historier. Vi begyndte sidste år med et emne og en bordformand ved hvert bord, så vi har noget til at kickstarte dialogen – som regel noget relateret i forhold til arrangementet eller vores erhverv.

• En lille løftet pegefinger igen i år: Vi oplever desværre stadig, at der kommer afbud i sidste øjeblik til vores arrangementer. Selvfølgelig kan man blive pludselig forhindret eller syg. Men det betyder meget for os, hvis vi kan undgå at betale for alt for mange medlemmer, der ikke dukker op alligevel. Samtidig oplevede vi et par stykker, der fik ”opsagt” deres medlemsskab hos os alt for sent. Det er et dilemma, da vi jo planlægger og budgetterer inden nyt kalenderår. Derfor bliver vi nødt til at være strikse og overholde de tidsfrister, som vi giver hinanden. Træls dilemma, at man skal rykke eller sige nej. Men vi er også nødt til at være solidariske og ens overfor alle.

• Vores hjemmeside har været med til at rekruttere en del af vores nye medlemmer og flere skriver ind på vores mail til den – herligt. Vi vil gerne insistere på, at I får jeres billede og historie lagt ind.I er velkommen til at skrive til vores mailadresse amalie.silkeborg@gmail.com, hvis du vil have hjælp. Så kontakter vi dig indenfor den næste måneds tid.

• 7 medlemmer valgte at sige ”tak for denne gang”Til gengæld har vi fået 6 nye medlemmer i år. Både ved reference til netværket, men også via vores hjemmeside. Det betyder, at vi nu er 76 medlemmer i alt. De præsenterer sige selv senere.

• Ellers vil jeg bare sige tak for endnu et spændende år i Amalie med en masse skønne dialoger på tværs. Jeg håber virkelig, at vi kommer til at bruge hinanden endnu mere både når vi mødes, men også ind i mellem, hvor vi kan række ud til hinanden. Der er mange gode ressourcer og kompetencer i vores netværk.

• Jeg håber, vi får et fantastisk år og en skøn aften sammen.