Connie Hedegaard arrangement

Onsdag den 19. Maj 2021 kl. 17.45 bliver vores arrangement med tidligere miljøminister og EU-kommisær Connie Hedegaard endelig til noget. Vi håber på en god diskussion om klimaet og om, hvordan politikere og erhvervsliv bør handle og hvad du og jeg selv kan gøre?

Derfor inviterer Amalie Silkeborg dig til en fantastisk aften og denne gang bliver det afholdt udendørs i Lunden, Vestergade 74 her i Silkeborg.
Arrangementet er for medlemmer af Amalie Silkeborg og hvis forsamlingsforbuddet bliver hævet igen vender vi tilbage med mulighed for, at du kan invitere én veninde eller god kollega med.

Arrangementet finder sted på Lunden, Vestergade 74, 8600 Silkeborg. Det er vigtigt, at du husker at tage tøj på efter vejret og noget at sidde på.

Program:
kl. 17.45 – 18.00: Ankomst og udlevering af en picnic anretning inkl. drikkevare fra Green Habits (naturligvis 100% økologis og i stof pose)

kl. 18.00 – 20.00: Foredrag med Connie Hedegaard, som gennem hele hendes karriere har forsøgt at løse de hurtigt voksende klimaforandringer og udfordringer, som vi står overfor i de kommende år. Hun taler om, hvordan vi på en succesfuld måde kan forene klimaudfordringerne, den stigende befolkning på kloden og den vækst, som vi har brug for.

kl. 20.00 – 20.30: Afslutning og tak for i aften.

Vi håber du har lyst til at deltage, og beder dig give os besked på forhånd, også selvom du ikke har mulighed for at deltage.
Du kan tilmelde dig ved at trykke herHvis du ikke har mulighed for at deltage, kan du sige nej tak til invitationen her – så får du heller ikke flere beskeder om dette arrangement.


Vi glæder os til en spændende aften sammen med dig.