Vil du med i en UnderGruppe?

Efter herligt møde med Helle Flensted BalleConnie RosenkvistLisbeth Oxholm Snede og Eva Kuhne, er vi nået frem til to forslag til nye undergrupper:

  • Faciliteret frokost (er du interesseret, kontakt Lea på messenger eller SMS 28352514)
  • Faciliteret fyraften (er du interesseret, kontakt Helle Balle)

Setuppet for de to grupper er ens i udgangspunktet:
Grupperne er for ca. 6 faste deltagere, der har interesse og ressourcer til at være en del af et forpligtende fællesskab.

Vi forestiller os at mødes ca. hver anden måned. Grupperne har fokus på det professionelle/faglige/personlige og ikke i udgangspunktet det private. For at få mest muligt ud af møderne, vil de blive ganske stramt faciliteret, så alle både får mulighed for at fortælle kort om hvad der fylder for dem i deres arbejdsliv for tiden – og på hver mødegang skiftes deltagerne til at få ekstra taletid til at holde et lille oplæg om noget af det, de brænder for og ved noget om. Efterfølgende får man respons fra de andre deltagere i forhold til temaet.

Temaet deles med gruppen forud for hver mødegang af den, der er på. Lyder det som noget for dig, så kontakt os meget gerne – vi vil helt vildt gerne skabe nogle mindre, professionelle fællesskaber med jer 🙂

Helle vil stå for at starte Faciliteret Fyraften op og jeg vil stå for at starte Faciliteret Frokost op. På første mødegang finder vi i fællesskab rammen for gruppen; så intet af ovenstående skal ses som skrevet i sten; men som intentioner fra vores side.PS: jer garvede typer må meget gerne skrive i kommentarfeltet med jeres bedste tips fra jeres år i undergrupper, til os nybegyndere 🙂