Grundfos Virksomhedsbesøg

GRUNDFOS arrangement d. 25. august 2022

En indholdsrig og rørende aften, der startede med en super professionel guidet rundvisning på Grundfos museum samt i deres showroom, hvor vi så de mange produkt og applikations områder, Grundfos arbejder indenfor.

Metha indledte herefter aftenen i auditoriet og fortalte omkring Grundfos ’s arbejde med bæredygtighed i global kommunikation og hvorfor Grundfos valgte at involvere dem i produktionen af INTO DUST filmen.
Herefter så vi filmen og vendte så de mange refleksioner og spørgsmål bagefter.
Aftenen blev afsluttet med lækker mad i hyggelige rammer, og det nye Amalie-tiltage med bordformænd og samtaleemner ved bordene blev taget godt imod.

Metha lovede flere af deltagerne at dele link til dels ”behind the scenes” og link til ”filmen” så vi kan gense filmen, måske i selskab med venner/familie.
Disse links kommer her:

INTO DUST (vælg ml. 18 forskellige sprog)  https://youtu.be/Ersw9J7MCEI
Behind the scenes (engelske undertekster) https://youtu.be/GXmykNuXziE
(Sådan vælger man subtitles; I bunden af filmen, hvor man kan starte og stoppe filmen, er der også et tandhjul (indstillinger). Her kan man trykke på undertekster og vælge ml. 18 sprog).
Der findes også en web-side for filmen hvor man også kan bestille ekstra materialer, hvis man gerne vil være vært for en snak omkring bæredygtighed og vandudfordringer. Link til web: https://www.intodustmovie.com/